FÅR DU DEN RIGTIGE LØN?


Det kan være svært at gennemskue sin lønseddel. Indtast din uge-/lønseddel i lønberegneren, og find ud af, om du får den rigtige løn. Lønberegneren er forbeholdt medlemmer af Blik- og Rørarbejderforbundet, men selv om du ikke er medlem, må du godt kigge med.Når du afgiver dine kontaktinformationer, accepterer du, at vi kontakter dig for at fortælle om medlemskab af Blik- og Rør­arbejderforbundet. Samtalen er helt uforpligtende, og vi kontakter dig kun én gang.

Får du den rigtige løn?


Det kan være svært at gennemskue sin lønseddel – får du den rigtig løn? Hvad er satsen for skur og smuds? Og har du ret til zonepenge?

Du kan indtaste din uge-/lønseddel i lønberegneren, og regne på, om din lønnen er rigtig. Lønberegneren henter automatisk alle overenskomstmæssige satser mm.

Jeg er


Lønforhold

Min fødselsdato

?

Din fødselsdato bruges til at beregne, hvornår du har ret til pension.
Jeg er
Indtast din timeløn uden tillæg

?

Hvis du arbejder på akkord, skal du indtaste din almindelige timeløn. Akkord forskud indtastes senere i skemaet.
Jeg har været ansat i virksomheden

?

Der beregnes SH af sygelønnen, når du har været ansat i virksomheden i mere end ét år. Bemærk, der beregnes ikke SH af sygelønnen den 1. sygedag.

?

Bemærk, du har først ret til løn under sygdom, når du har været ansat i 2 måneder.
Lønperiode

?

Indtast start- og slutdato på den lønperiode, du gerne vil tjekke.

Som lærling afhænger din løn af, hvor langt du er i din uddannelse. Brug vores satsberegner til at tjekke, om du får den rigtige sats.

Som voksenlærling skal du altid som minimum aflønnes med fagets minimalløn. Brug vores satsberegner til at tjekke, om du får den rigtige sats.